Najsavremeniji centar za obuku zavarivaca u Srbiji

 

Najsavremeniji centar za obuku zavarivaca u Srbiji

 

Danas je zavarivanje najpopularniji, jednostavan i pouzdan način spajanja metalnih delova. Zbog čvrstoće zavarenih spojeva zavarivanje se primjenjuje za izradbu i popravak visokonapregnutih (visokoopterećenih) konstrukcija. Zbog toga se ono primjenjuje u brodogradnji, mostogradnji, u automobilskoj industriji, u izgradnji rafinerija i nuklearnih pogona, itd. Osim toga zavarivanjem se izrađuju i popravljaju sitniji predmeti za široku potrošnju.

Upravo usled ovolike primene, velika je i potražnja za sertifikovanim zavarivačima. Da bi postao dobar zavarivač, moraš da prođeš obuku zavarivača koja uključuje teorijski i praktični deo.

Za praktični deo su, pored posvećenosti i truda, podjednako važni inspektori zavarivanja, koji Vam prenose svoje znanje, i oprema i apavrati na kojima učite i vežbate zavarivanje.

Apave VerTech u sklopu svog najsavremenijeg centra za obuku zavarivača poseduje:
– aparate za zavarivanje poslednje generacije KEMPPI, ESAB,
– mobilni sistem za filtraciju vazduha KEMPER,
– sistem za odsis vazduha,
– uslove za sprovođenje obuke poštujući nacionalne propise iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu i međunarodne standarde (ISO 14001, OHSAS).

Obuku  sprovode instruktori zavarivanja sa višegodišnjim iskustvom. Tokom cele obuke su uz Vas, demonstriraju odabrane postupke zavarivanja, kontrolišu Vas dok vežbate, odgovaraju na sva Vaša pitanja i daju sugestije i savete, kako bi maksimalno usavršili ovaj zanat tokom obuke i postali dobar zavarivač.

Na slikama možete videti naš trening centar, a za obuku zavarivača se možete prijaviti putem linka: https://www.apave.rs/trening-centar/kontakt-trening/

 

Aparati za zavarivanje
Aparati za zavarivanje
Trening centar- obuka zavarivaca
Obuka zavarivaca

copyright © 2018, apave Vartech. Sva prava zadržana. Napravio New Look Entertainment