Sektor tradicionalnih poslova

U okviru Sektora tradicionalnih poslova, naši sertifikovani stručnjaci, poštujući standarde i sve mere bezbednosti, pružaju uslugu izvođenja visinskih radova na kvalitetan i efikasan način tehnikom pristupa uz pomoć industrijskog užeta ( Rope Access ) i to na teško dostupnim mestima i objektima.

Neki od radova koje naši zaposleni izvode korišćenjem Rope Access tehnike su: montaža telekomunikacione i elektro opreme i uređaja, montaže i demontaže svih vrsta reklamnih banera, čišćenje snega i leda, pranja nepristupačnih površina, menjanja stakla.

Rad na visini pri korišćenju opreme za rad jesu sve aktivnosti prilikom kojih postoji opasnost od pada lica sa visine veće od dva metra od podloge, a usled toga što radni prostor nije zaštićen od pada sa visine. Primenom Rope Access metode svojim klijentima obezbeđujemo efikasno i precizno pružanje usluge uz značajno umanjenje troškova.

Rope Access je rastuća industrija. Razlog za tu pojavu je što Rope Access, u poređenju sa konvencionalnim metodama, postavlja rekorde kada je sigurnost u pitanju, a sve to uz veće uštede. Ta činjenica našim klijentima predstavlja razlog zbog kojeg Rope Access metodu vide kao najbolje rešenje za izvršavanje poslova koji predstavljaju rad na visini.

Naši zaposleni poseduju međunarodno priznate IRATA sertifikate. Prilikom izvođenja radova, koristimo najsavremeniju atestiranu alpinističku opremu, jer u našem poslu, koji spada u visokorizične, nastojimo da svaki mogući rizik svedemo na minimum, s obzirom na činjenicu da je našoj kompaniji sigurnost na prvom mestu.

Return To Top